Ondertiteling LinkedIn: In 3 stappen LinkedIn video’s ondertitelen
Blog
1 min Leestijd

Ondertiteling LinkedIn: In 3 stappen LinkedIn video’s ondertitelen

Ondertiteling wordt ook op LinkedIn steeds belangrijker. Niet alleen voor de kijkers die slechthorend zijn maar ook voor de gebruikers die onderweg een video willen bekijken maar geen koptelefoon bij zich hebben is ondertiteling een uitkomst. In deze korte guide leggen we je uit hoe je op LinkedIn ondertiteling kan toevoegen aan je video. Volg onderstaande stappen en leer hoe je video’s op LinkedIn kan voorzien van ondertiteling.

Let op: om ondertitels toe te voegen aan je LinkedIn-video heb je een SRT-bestand nodig. SRT is een ondertiteling bestand dat alleen werkt in combinatie met een video. Wil je meer weten over wat een SRT bestand is en waarvoor je het kan gebruiken? Lees dan onze blog over SRT

Hoe voeg ik vervolgens de ondertiteling aan mijn LinkedIn-video?

Volg het 3-stappenplan

  1. Post een nieuwe video en klik na het uploaden op “bewerken”
  2. Klik op “ondertiteling selecteren” en selecteer het SRT-bestand
  3. Klik op “gereed”

Nadat de video is geüpload, krijg je een melding. De ondertiteling is hierna te zien als je rechtsonder in de video klikt op “CC”.

Meer tips voor video’s ondertitelen?

Ben je benieuwd hoe je ondertiteling toevoegt, of ondertiteling moet uitzetten op andere social media kanalen zoals YouTube en Facebook? Of hoe je de ondertiteling toevoegt in video bewerkingsprogramma’s zoals Premiere Pro en iMovie? Lees dan onze ultieme gids voor video’s ondertitelen waarin we dit allemaal uitleggen.